81 / 100
Buletin PRAM

Mentenanta electrica si revizii electrice

Mentenanta electrica - Electrica pram

Mentenanta instalatii electrice

Oferim servicii de mentenanta electrica, pentru constructii civile si industriale, cu personal calificat autorizat ANRE.

Verificari pram

De sase ani, echipa noastra de electricieni autorizati, efectueaza verificari pram pentru prize de impamantare si instalatii electrice, la un inalt nivel calitativ.

Revizii electrice

Efectuam revizii electrice, pentru diversi clienti, cu scolul de a evita, eventualele defecte din instalatiile electrice, care pot produce pagube materiale si umane.

Comunicare

Daca doriti sa apelati la serviciile noastre, puteti sa ne contactati prin formularul din sectiunea Contact sau telefonic.

Mentenanta electrica si revizii electrice

Ce este mentenanta electrica?

Mentenanta electrica, reprezinta cea mai importanta etapa, pentru mentinerea unei instalatii electrice, in conditii optime de functionare. In procesul de mentenanta, se efectueaza verificari pram pentru instalatia electrica si sitemele de impamantare existente. Mentenanta se realizeaza periodic, in conformitate cu legislatia in vigoare, doar de catre electricieni calificati si autorizati ANRE. Electrica Pram dispune de personal calificat si autorizat, dar si de echipamente profesionale, pentru a realiza verificari ale instalatiilor electrice, in cele mai bune conditii si la un nivel calitativ ridicat.

Buletin PRAM
Buletin PRAM

Verificari pram - mentenanta ?

Mentenanta electrica, reprezinta o serie de verificari pram, executate de catre un electrician autorizat ANRE, in conditiile legii.

  • Masuratori pram rezistenta de dispersie prize de impamantare
  • Masuratori pram rezistenta de izolatie cabluri electrice
  •  Masuratori paramentrii energie electrica
  • Verificari conexiuni electrice
  • Verificari protectii tablouri electrice
  • Verificare paratrasnet
  • Verificare tablou electric
  • Verificare echipamante electrice prin termoviziune

Cine are dreptul sa efectueze mentenanta electrica?

Orice verificare in instalatia electrica sau interventie, se realizeaza, doar cu electrician calificat si autorizat ANRE. Orice interventie sau verificare in instalatia electrica, cu personal necalificat, reprezinta abatere de la lege si se sanctioneaza cu amenda, conform legii in vigoare.

Electrician autorizat

Despre noi?

Electrica pram, va pune la dispozitie servicii complete de verificari pram in instalatii electrice, mentenanta si revizii!

Misiunea noastra

Dorim sa ne mentinem standarul de calitate ridicat, sa ne perfectionam si sa oferim cele mai bune servicii electrice, de pe piata romaneasca.

Oferta noastra